ITGilde Carrière patch

Op actieve wijze je eigen carrière managen. Bij ITGilde Coöperatie bieden we je een helpende hand.

De kennis en vaardigheden die jarenlang voldoende waren om een functie uit te oefenen, kunnen zomaar achterop raken. Misschien niet meteen, maar dan hoogstwaarschijnlijk in de nabije toekomst in deze steeds veranderende wereld.

Dus wat doe je als ICT-professional: wachten tot je vaardigheden absoluut verouderd en nutteloos zijn?
Of volg je je nieuwsgierigheid, onderzoek je de mogelijkheden en zet je pro-actief stappen in de ontwikkeling van je carrière?

Dus: onderneem je actie en sta aan het stuur van je professionele carrière! Wij weten hoe dit werkt….

Vergroot je mogelijkheden

Technologie en bedrijven veranderen snel en het is belangrijk om mee te veranderen. En als je pas begint na te denken over je vaardigheden en capaciteiten op het moment dat je op zoek bent naar een nieuw avontuur, kunnen je opties heel, heel beperkt zijn.

Dus als je klaar wilt zijn voor kansen in de toekomst, beschouw je loopbaanontwikkeling dan als software ontwikkeling en patch je carrière om jezelf voor te bereiden op de release van een interessante carrière.

Hoe kan de ITGilde carrière patch jou helpen?

Patchbeheer is een serieuze zaak. Vaak wordt door het IT-management ten onrechte aangenomen dat beheerders ‘dat ernaast kunnen doen’. Maar in de praktijk gaan dit soort acties verloren door werkdruk, productieverstorende incidenten en andere administratieve activiteiten.

Dit zou hetzelfde kunnen zijn voor uw professionele leven: er is weinig ruimte voor reflectie en actie om uw carrière actief te plannen.

Daarom bieden wij de ITGilde Carière Patch aan. Het is als een softwarepatch met een tweeledig doel:

  1. Geef inzicht in de huidige stand van zaken van kwetsbaarheden in uw loopbaan.
  2. Creëer een actueel CV, waardoor jouw kennis en vaardigheden voldoen aan de eisen van deze tijd.

Het bepalen van jouw carrièrepatch

Het interview

De carrièrepatch begint met het bepalen van de huidige status van jouw kennis en vaardigheden. Dit doen we door middel van een patchinterview waarin we de (potentiële) issues die een rol spelen in jouw carrière in kaart brengen, resulterend in een issuelog.

In deze analyse waarderen we niet alleen de harde vaardigheden die je beheerst, we kijken ook naar de zachte vaardigheden. De moderne IT-professional moet immers naast een actueel kennisniveau zichzelf goed kunnen verkopen, een eigen netwerk kunnen opbouwen en weten om te gaan met de persoonlijke vaardigheden die nodig zijn in de werkomgeving.
In het patchinterview krijgt u inzicht in de stand van zaken van de operationele versie van uw persoonlijke besturingssysteem en beschikt u over een issuelog met de issues die een rol spelen bij uw IT-kennis en -vaardigheden.

De tweede stap is het samen met u opstellen van een patchlijst. De volgorde van de patches wordt bepaald door te beoordelen hoe kritiek de kwetsbaarheden zijn. Dus eerst de kritieke patches en daarna de aanvullende fixes.

Jouw persoonlijke carrière-roadmap

Het resultaat is een stappenplan met alle patches en een traject in het ontwikkelen van jouw vaardigheden en competenties en wij kunnen je helpen met het zetten van de volgende stap(pen).
Bij ITGilde hebben we ruim 20 jaar ervaring in het up-to-date houden van IT-professionals. Wij weten wat er nodig is om van u weer een compliant en veelgevraagde IT-professional te maken, simpelweg door te patchen!

Enthousiast geworden?

Plan hieronder je afspraak!

Samen sterker, beter en slimmer

Plan je afspraak:

ITGilde Cooperative

Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen

020 3690256

info@itgilde.nl