Nieuw ITGilde lid: Marcel van der Drift

okt 25, 2022 | Leden

ITGilde verwelkomt Marcel van der Drift als Trainer / Consultant fullstack developer @ ITGilde!

Marcel van der Drift

“Onder de naam Driftig heb ik 25 jaar ervaring opgebouwd met frontend maatwerk (Javascript/Typescript, CSS, HTML, PHP) en meer gangbaar backend werk (Java, LAMP serverbeheer, later VPS+Docker). Via het Broodfonds van ITGilde vond ik deze mooie club IT ondernemers. Ik ben direct toegetreden tot de ITGilde Coöperatie, want ik zoek “mede-nerds” die enthousiast zijn over it-techniek en graag leren van elkaar. Voor mij is dit een aanvulling binnen de grote wereld van de IT. Natuurlijk heb ik ook iets te bieden. Mijn laatste consultancy project was voor NS International, als frontend developer. Door mijn opleiding kunstacademie (audiovisuele vormgeving en ontwerp) en ik zeer creatief en altijd open voor nieuwe samenwerkingsvormen. Als ondernemer is dat een voorwaarde voor mooie kansen en projecten! ITGilde inspireert mij en daagt mij uit!”

groet!

Marcel

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *