Nieuw ITGilde lid: Remsey Mailjard

mrt 17, 2021 | Leden

Remsey Mailjard sluit zich bij ITGilde Coöperatie aan en geeft in dezelfde maand een ITGilde Tech-talk over Azure Data Engineering. Een veelbelovende start voor ITGilde professional #116!

Remsey Mailjard

Remsey Mailjard is een Microsoft Certified Trainer, consultant en softwareontwikkelaar. Remsey richtte Skills4-IT op om zijn kennis over softwareontwikkeling en Business Intelligence over te brengen naar andere en om IT’ers te helpen met het behalen van Microsoft certificeringen. 

Sinds 2012 traint hij professionals voor meerdere trainingsbedrijven over de hele wereld, waaronder Google. Met liefde voor IT heeft hij zich gespecialiseerd in onderwerpen als Microsoft, Azure, C#, NET, Java, Microsoft SQL Server en Business Intelligence.

Als Remsey niet werkt, leert hij de nieuwste Microsoft-technologieën en past deze toe in consultancyprojecten. Hij gelooft dat iedereen de vaardigheden kan leren om succesvol te zijn in zijn carrière.
 
Remsey: “Ik verwacht met ITGilde meer kennis over Linux op te doen en mijn kennis over Microsoft te mogen delen en toepassen in projecten.

In mijn ITGilde Tech talk op 31 maart ga ik het hebben over Azure Data Engineering. Hierin behandel ik de dataoplossingen van Azure zoals Blob storages, Azure SQL Databases, Azure Analytics tools en hoe je Linux op Azure kunt runnen.

Ik kijk uit naar onze samenwerking.”

Wij ook Remsey, welkom bij de club!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *