Nieuw ITGilde lid: Siebrand Hoekstra

Verheugd zijn we dat Siebrand Hoekstra zich bij de ITGilde cooperatie heeft aangesloten.

Siebrand Hoekstra

Siebrand is ITGilde professional #115 en brengt als senior Planning Engineer een hoop enthousiasme en ervaring met zich mee.

Siebrand: “Via ITGilde ben ik alweer 1 jaar werkzaam bij de luchtverkeersleiding (LVNL) als Risico Coördinator en Planning Engineer van complexe IT-infra en bouwkundige projecten. In dit jaar heb uitvoerig kennis gemaakt met ITGilde als netwerk van enthousiaste Freelancers en dat spreekt me zeer aan.

Ik heb besloten om me aan te sluiten bij ITGilde Coöperatie omdat ik de hoogwaardige DEVOPS-kennis kan “halen” op een laagdrempelige manier en mijn skills in het spectrum van projectmanagement ter beschikking kan stellen aan de andere ondernemers in de coöperatie!

Voor de toekomst is het mijn ambitie me meer bezig te houden op het vlak van Cyber Security. Ik kijk uit naar de samenwerking!”

Wij ook Siebrand, welkom!